About Me

Ik ben Jasmina Borgeld, moeder van een kleine eigenwijze kleuter en getrouwd met een ontzettend lieve man. Met zijn drieën wonen we in het Westland. Een aantal jaren geleden ontdekte ik dat ik schrijven wel heel erg leuk vind en ik begon mijn mommy lifestyle blog “Sparkles Inside”.  Na een tijdje kwam ik er achter dat ik de diepte in wilde en daarom schreef ik mijn bedrijf Sparkles Inside in bij de KVK. Ik zou aan de slag gaan als content creator en niet alleen meer content voor mezelf maken, maar ook voor andere bedrijven.

Omdat mijn passies op het gebied van food & travel liggen, begon ik dit jaar ook nog een blog “Travelfoodie Inside”, allemaal nog steeds onder de handelsnaam Sparkles Inside. Ik ben gek op koken, maar stiekem nog meer op eten. Tevens laat ik mijn kleine meid graag de wereld zien en kennis maken met nieuwe culturen.

Ik merkte al snel dat ik meer kan en wil dan alleen content maken. Ook niet zo gek overigens, want als je naar mijn cv kijkt zie je een ontzettend breed pakket qua ervaring. Om deze reden ben ik nu ook in te huren als VA. Zodat jij kan doen wat je echt leuk vindt en ik je de taken die jij niet leuk vindt uit handen kan nemen.

Ik ben flexibel en werk dus ook buiten kantooruren. Tevens werk ik locatie onafhankelijk en hoef je voor mij niet te investeren in een werkplek.

Ik ben dus een startende VA met een rugzak vol ervaring en daarom hanteer ik een zeer interessant tarief. Ik kan jou helpen op het gebied van marketing, organisatie, office support en coaching. Kijk snel hier wat ik voor je kan betekenen. Staat datgene wat jij zoekt er niet tussen, maar denk je dat ik je het wel kan bieden? Mailen is gratis ;).

Een creatief bezig bijtje is hoe mijn vrienden en familie mij noemen. Ik denk in oplossingen in plaats van in problemen en zie daarom soms opties die out of the box liggen. Door in te spelen op jouw behoeftes, kan ik dus echt maatwerk bieden.

Wil je meer over mij weten of heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje.

Groetjes,

Jasmina Borgeld

Jasmina Borgeld Virtual Assistant