Mijn diensten als VA

Als creatieve en administratieve duizendpoot heb ik inmiddels ervaring op veel terreinen. Mijn handelsmerk  daarin is dat ik uiterst accuraat werk, leergierig en stressbestendig ben. Efficiënt kunnen plannen en organiseren gaat mij goed af. Proactief, doortastend en sociaal beschrijven mij het beste als persoon. Met mijn leergierige persoonlijkheid vind ik het heel boeiend om mij nieuwe werkzaamheden snel eigen te maken. Sterker nog, ik probeer regelmatig cursussen en workshops te volgen om mij verder te ontwikkelen. Resultaatgericht en kwaliteitsbewust is hoe ik elke dag te werk ga.

Wat kan ik voor je beteken als VA?

Marketing

 • Het implementeren van influencer marketing van voorbereiding tot uitvoering
 • Bijhouden van social-mediakanalen ( Instagram, facebook en Pinterest)
 • Hashtag onderzoek voor de beste zichtbaarheid van je content
 • Contentstrategie opstellen
 • Organiseren van PR events
 • Versturen van relatie geschenken en pr pakketten
 • Contentplanning maken
 • Website onderhoud
 • Het schrijven of redigeren van blogs, artikelen en nieuwsbrieven
 • Vormgeving in Canva

Office support

 • Agendabeheer
 • Klantcontact via email of telefoon
 • Invoer werkzaamheden
 • Facilitaire ondersteuning
 • Maken van templates
 • Overige administratieve werkzaamheden

Coaching

 • 1 op 1 coaching
 • Samen sparren
 • Een plan maken om je doelen te behalen
 • Dit plan monitoren en bijstellen
 • Je stimuleren en motiveren om je doelen te behalen
 • Brainstormsessies
 • Begeleiden van bloggers  en influencers

Samen zorgen we er voor dat jouw doelen en missie in verhouding staan met je activiteiten zodat je alles uit je tijd kunt halen. Heb jij een VA nodig voor andere werkzaamheden dan die hierboven beschreven staan? Stuur me dan gewoon een mailtje, wellicht heb ik iemand in mijn netwerk die je kan helpen met de taken die ik zelf niet kan uitvoeren.